کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

روسیه: حضور ناتو در اوکراین را نمی‌توان مخفی کرد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد کشور‌های غربی دیگر حضور نیرو‌های ناتو در اوکراین را نمی‌توانند پنهان کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز یکشنبه در مورد اظهارات رادوسلاو سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان درباره حضور پرسنل نظامی کشور‌های عضو ناتو در اوکراین اظهار نظر کرد.

 

زاخارووا در بیانیه‌ای به خبرگزاری اسپوتنیک در رابطه با اظهارات سیکورسکی گفت: آن‌ها (غربی‌ها) دیگر نمی‌توانند حضور پرسنل نظامی ناتو در اوکراین را پنهان کنند.

 

وزیر امور خارجه لهستان پیش از این فاش کرد که گروهی از کشور‌های ناتو قبلا نیرو‌های نظامی خود را به اوکراین اعزام کرده‌اند و سربازان ناتو از قبل در آنجا حضور داشتند.

 

وزیر لهستانی توضیح داد که کشور‌هایی را که نیرو‌های نظامی خود را به آنجا فرستاده اند را فاش نمی‌کند. سیکورسکی پیشتر گفته بود که ارسال نیرو‌ها به اوکراین بعید نیست و او همچنین موافقت خود را با ایده امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه برای اعزام نیرو‌های ناتو به اوکراین اعلام کرد.

 

در ۲۶ فوریه، مکرون، در اظهار نظر در حین نشستی که در پاریس برگزار شد و نمایندگان حدود ۲۰ کشور غربی در آن شرکت کردند تا در مورد حمایت بیشتر از اوکراین بحث کنند، گفت: موضوع اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین در این دیدار مورد بحث قرار گرفت.

 

به گفته رئیس جمهور فرانسه، شرکت کنندگان در این نشست بر سر این موضوع به اجماع نرسیدند، اما نمی‌توان این سناریو را در آینده رد کرد. از سویی دیگر دمیتری پسکوف، سخنگوی مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه، در مورد اظهارات رئیس جمهور فرانسه،گفت که در صورت اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین، درگیری نظامی مستقیم بین ناتو و روسیه اجتناب ناپذیر خواهد بود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر